تجارت بین‌المللی قیر نفتی؛ بزرگ‌ترین طرح کارن‌کراد
تجارت بین‌المللی قیر نفتی؛ بزرگ‌ترین طرح کارن‌کراد
  1. صفحه اصلی
  2. اخبار و مقالات
  3. تجارت بین‌المللی قیر نفتی؛ بزرگ‌ترین طرح کارن‌کراد

تجارت بین‌المللی قیر نفتی؛ بزرگ‌ترین طرح کارن‌کراد

یکشنبه, 10 اردیبهشت 02
امیر امینی
مربوط به جذب سرمایه است
0
0

سال ۱۴۰۱ برای بازار سرمایه سالی متفاوت بود و کرادفاندینگ نیز تغییرات بنیادینی را تجربه کرد. از مهم‌ترین تغییرات در زمینه جذب سرمایه از طریق تامین مالی جمعی، افزایش سقف جذب سرمایه برای طرح‌های تامین مالی جمعی بود که زمینه ارائه طرح‌های گوناگون با سرمایه‌های مورد نیاز بیش از چهار میلیارد تومان را فراهم کرد. در میان گزینه‌های سرمایه‌گذاری جمعی، طرح تجارت بین‌المللی قیر با جذب سرمایه ۲۵ میلیاردی یک رکوردشکنی به حساب می‌آمد. موفقیت این طرح باعث شد تا در کمتر از یک سال، دومین طرح جذب سرمایه تجارت قیر در سکوی کارن کراد تامین مالی موفق داشته باشد و پس از تامین مالی چهل میلیارد تومانی در دو طرح اول، در حال حاضر سومین طرح جذب سرمایه تجارت قیر نیز در راه است.

طرح تجارت بین‌المللی قیر توسط شرکت اوج آراد پرگاس ارائه شد و فرآیند جذب سرمایه آن در سکوی تامین مالی کارن کراد از تاریخ ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ آغاز به کار کرد. این طرح موفق شد تا ۱۰۰٪ سرمایه مورد نیاز خود را که معادل ۲۵ میلیارد تومان بود، تامین کند. شرکت سرمایه‌پذیر در این طرح به دنبال فروش قیر به عنوان یکی از فرآورده‌های نفتی پرطرفدار در بازارهای بین‌المللی بود و بازار هدف خود را کشورهای جنوب شرقی آسیا (هند، تایلند، بنگلادش)، کشورهای شرق آفریقا، کشورهای آسیای میانه(ارمنستان، آذربایجان) و کشور ترکیه قرار داد. در این طرح، تجارت قیر در مقیاس ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ تن صورت گرفت و در بازه زمانی ۶ ماه، ۲۰ درصد سود تقسیمی (معادل ۴۰ درصد سود سالیانه) در نظر گرفته شد. در طرح قیر ۱ بیش از ۱۴۰ سرمایه‌گذار مشارکت داشتند که نشان از جلب‌نظر قابل توجه سرمایه‌گذاران بود.

هفت ماه پس از موفقیت در جذب سرمایه برای طرح قیر، دومین طرح بین‌المللی قیر در سکوی تامین مالی کارن کراد قرار گرفت. این بار سرمایه مورد نیاز ۱۵ میلیارد تومان بود و در تنها ۴ ساعت تامین مالی آن انجام شد. در طرح قیر ۲ که با مشارکت ۱۵۹ سرمایه‌گذار تامین مالی شد، شرکت سرمایه‌پذیر به دنبال تجارت قیر در مقیاس ۷۰۰ تا ۱۲۰۰ تن بود و در بازه زمانی ۹ ماه، ۳۰ درصد سود تقسیمی(معادل ۴۰ درصد سود سالیانه) به سرمایه‌گذاران پرداخت خواهد شد. از نکات قابل‌توجه طرح قیر ۲، مشارکت ۱۵۹ نفری سرمایه‌گذاران در این طرح بود که نسبت به طرح پیشین رشد مناسبی داشت.

تجربه موفق طرح‌های قیر ۱ و ۲  نشان داد که ظرفیت کرادفاندینگ در ایران رشد یافته و در صورت ارائه طرحی مناسب، تامین مالی ارقام بالای ۱۰ میلیارد تومان نیز امکان‌پذیر است. همچنین کرادفاندینگ می‌تواند علاوه بر تامین مالی طرح‌های تولیدی، در زمینه‌ تجارت محصولات نیز مورد استفاده قرار گیرد و در بازه‌ای کمتر از یک سال، رقمی معادل چهل میلیارد تومان برای یک شرکت تجاری تامین کند. پروژه‌های تجارت بین‌الملل همواره می‌توانند گزینه‌ای جذاب برای کراد فاندینگ باشند و حال پس از موفقیت طرح‌های بین‌المللی قیر ۱ و ۲، سومین طرح تجارت بین‌المللی قیر نیز به زودی در سکوی تامین مالی جمعی کارن کراد قرار خواهد گرفت که باز هم می‌تواند برای علاقمندان به سرمایه‌گذاری در پروژه‌‌ای تجاری و سودآور مناسب باشد و جزییات آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

نظرت چیه؟
ارسال نظر
اشتراک‌گذاری
کپی کردن لینک

نظرات

نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟