- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- کمپین تامین مالی جمعی طرح «تولید نانوپوشش چوب» توسط ۷۷ سرمایهگذار تکمیل شد
آخرین مقالات
- صدای تعهد از کارنکراد؛ 100 طرح موفق در مسیر تحول اقتصادی
- پیوند نوآوری و سرمایهگذاری در صنعت خودرو
- فرآیند سرمایهگذاری، اجرای طرح و تسویهحساب با سرمایهگذاران
- سند ملکی، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
- چک، یکی از وثایقی که از متقاضیان جذب سرمایه به روش تامین مالی جمعی دریافت میشود
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
کمپین تامین مالی جمعی طرح «تولید نانوپوشش چوب» توسط ۷۷ سرمایهگذار تکمیل شد
به گزارش روابط عمومی کارن کراد، کمپین تامین مالی جمعی شرکت دانشبنیان نانوفراز سپاهان، توسط ۷۷ سرمایهگذار حقیقی و حقوقی تکمیل شد.
این شرکت، برنده هفتمین قسمت از مسابقه تلویزیونی کارویاست که با محوریت تامین مالی جمعی شرکتهای دانش بنیان، از شبکه یک سیما پخش میشود.
در این طرح، با استفاده از ذرات و پوششهای نانو میتوان چوب را در برابر قارچ و باکتری ایمن نمود و از پوسیدگی آن جلوگیری به عمل آورد. این محصول دارای کیفیت، آبگریزکننده و ضدآبکننده نفوذی با ماندگاری بالا است و با ممانعت از نفوذ آب به درون سطوح چوبی، ترموود، نئوپان وMDF این سطوح را در برابر پوسیدگی و آلودگی محافظت میکند و موجب بهبود خواص و افزایش ماندگاری این سطوح میشود.
تکمیل تامین مالی جمعی برنده کارویا بر روی سکوی کارن کراد
در هفتمین قسمت از مسابقه تلویزیونی کارویا، شرکت دانشبنیان «نانوفراز سپاهان» با طرح «تولید نانوپوشش چوب و محصولات چوبی»، با سایر شرکتهای دانش بنیان متقاضی جذب سرمایه به رقابت پرداخت و در نهایت به عنوان برگزیده این قسمت انتخاب شد تا جذب سرمایه خود را از طریق سکوی تامین مالی جمعی کارن کراد به عنوان سایت جذب سرمایه گذار انجام دهد.
این شرکت متقاضی جذب ۶۶۹ میلیون تومان سرمایه برای تولید ۶۰۰۰ واحد محصول نانوپوشش چوب بود.
سرمایه مورد نیاز این شرکت برای تولید این محصولات، توسط مشارکت ۷۷ سرمایهگذار جمعآوری شده است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با ۲۹% سود و پس از ۹ ماه به مشارکتکنندگان پرداخت نماید.
پویش تامین مالی جمعی این طرح، در روز ۷ دیماه، پس از پخش مسابقه کارویا آغاز شد و روز ۴دی ، با مشارکت ۷۰ سرمایهگذار حقیقی و ۷ سرمایهگذار حقوقی با موفقیت تکمیل شد.
در این پروژه تامین مالی جمعی، میانگین مبلغ سرمایهگذاری، تقریبا ۸ میلیون و ۶۰۰هزار تومان است.
شناسنامه این طرح عبارت است از:
- سرمایه درخواستی: ۶۶۹ میلیون تومان
- دوره طرح: ۹ ماه
- میزان تولید و فروش در این طرح: ۶۰۰۰ واحد
- میزان سود کل پروژه: ۵۳% معادل ۳۵۵ میلیون تومان
- سهم مشارکتکنندگان از سود: ۵۵%
- مبلغ بازگشتی به مشارکتکنندگان: ۸۶۳ میلیون تومان (اصل سرمایه به همراه سود)
- سود کل مشارکتکنندگان: ۲۹% در ۹ ماه
- معادل سالانه سود مشارکتکنندگان: ۳۸.۷% درصد
- سابقه فروش شرکت در سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹: ۲۵۰ میلیون تومان
- زمان بازگشت اصل سرمایه و سود مشارکت: ۲۰ آبان ۱۴۰۱
- اصل سرمایه مشارکتکنندگان این طرح توسط صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری به شماره اصالت ۷۳۹۸۱۹۹۶۰۷ بیمه شده است.
اطلاعات کامل این طرح از جمله ویدئو معرفی، طرح کسبوکار، اطلاعات شرکت، اطلاعات مالی، اسناد و گزارشها و اطلاعات سرمایهگذاران در صفحه پویش این تیم در سکوی تامین مالی جمعی کارن کراد، قابل مشاهده است.
مسابقه تلویزیونی کارویا به همت صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و با همکاری فرابورس و سازمان صداوسیما توسط استودیو نوبین تولید شده است که طی آن ۱۰۰ شرکت دانش بنیان به رقابت با یکدیگر پرداخته و طرحهای خود را ارائه میکنند و در نهایت شرکتهای برتر توسط داوران انتخاب خواهند شد تا از طریق سکوهای تامین مالی جمعی، از عموم مردم جذب سرمایه کنند.
این مسابقه، روزهای دوشنبه و سهشنبه، ساعت ۱۱:۱۵ از شبکه یک سیما پخش میشود.
برندگان کارویا بر سکوی کارن کراد؛ قسمت اول تا دوازدهم
برنده قسمت اول؛ طرح تولید بذر هیبرید:
سرمایه مورد نیاز این شرکت برای تولید این محصولات، توسط مشارکت ۱۰۲ سرمایهگذار جمعآوری شده است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با ۳۴% سود و پس از یک سال به مشارکتکنندگان پرداخت نماید.
پویش تامین مالی جمعی این طرح، در روز ۱۶ آذرماه، پس از پخش مسابقه کارویا آغاز شد و در تاریخ ۱۳ دی ماه، با مشارکت ۸۹ سرمایهگذار حقیقی و ۱۳ سرمایهگذار حقوقی با موفقیت تکمیل شد.
در این پروژه تامین مالی جمعی، میانگین مبلغ سرمایهگذاری، تقریبا تقریبا ۳۹میلیون و ۲۱۶هزار تومان است.
برنده قسمت دوم؛ طرح ساخت دستگاه اسپکتروفتومتر:
سرمایه مورد نیاز این شرکت برای تولید ۱۱ دستگاه اسپکتروفوتومتر، مبلغ ۱ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با ۵۰% سود و پس از ۹ ماه به مشارکتکنندگان پرداخت نماید.
پویش تامین مالی جمعی این طرح، در ساعت ۲۴ در تاریخ ۱۶ آذرماه آغاز شد و در عرض ۱۱ ساعت، با مشارکت ۵۸ سرمایهگذار از جمله ۵۵ سرمایهگذار حقیقی و ۳ سرمایهگذرا حقوقی با موفقیت تکمیل شد.
در این پروژه تامین مالی جمعی، میانگین مبلغ سرمایهگذاری توسط افراد حقیقی ۱۴ میلیون و صد هزار تومان و توسط سرمایهگذاران حقوقی ۸۶ میلیون و دویست هزار تومان است.
برنده قسمت چهارم؛ شهر هوشمند گیلسا:
این شرکت متقاضی جذب ۴ میلیارد تومان سرمایه برای تولید ۱۷۴۰۰ واحد محصول متفاوت در حوزه هوشمندسازی منازل بود.
سرمایه مورد نیاز این شرکت برای تولید این محصولات، توسط مشارکت ۱۲۴ سرمایهگذار جمعآوری شده است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با ۳۸% سود و پس از ۹ ماه به مشارکتکنندگان پرداخت نماید.
پویش تامین مالی جمعی این طرح، در روز ۲۳ آذرماه، پس از پخش مسابقه کارویا آغاز شد و در تاریخ ۱۱ دی ماه، با مشارکت ۱۱۱ سرمایهگذار حقیقی و ۱۳ سرمایهگذار حقوقی با موفقیت تکمیل شد.
در این پروژه تامین مالی جمعی، میانگین مبلغ سرمایهگذاری، تقریبا سی و دو میلیون و دویست و شصت هزار تومان است.
برنده قسمت هشتم؛ طرح تولید کنتور هوشمند:
توضیحات این طرح عبارت است از تجهیزات پیشرفته تفکیک هوشمند مصرف آب، برق، گاز در ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری با موتورخانهها و چیلرهای مرکزی کاربرد دارد.
هدف از اجرای این طرح ساخت ۱۰۲۰ دستگاه از این محصول به منظور کمک به کاهش مصرف انرژی و حل اختلاف بین واحدها در ساختمانها و امکان بهینهسازی مصرف توسط هر مالک است.
تا به امروز بیش از ۱۲% از سرمایه درخواستی این طرح، جمعآوری شده است.
برنده قسمت نهم؛ طرح تولید برد هوشمند:
سرمایه مورد نیاز این طرح برای تولید ۵۰۰ برد هوشمند، در ۶ روز و توسط ۱۶۹ سرمایهگذار جمعآوری شده است و این شرکت در نظر دارد اصل این سرمایه را به همراه ۵۰درصد سود و پس از یک سال، به سرمایهگذاران بازگرداند.
سرمایه ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومانی این شرکت توسط ۱۶۳ سرمایهگذار حقیقی و ۶ سرمایهگذار حقوقی تکمیل شد و میانگین سرمایهگذاری در این طرح در حدود ۱۹ میلیون تومان است.
برنده قسمت دهم؛ طرح ساخت دستگاه تصویربرداری موج میلیمتری:
سرمایه مورد نیاز این طرح برای تولید یک دستگاه تصویربرداری بر پایه فناوری موج میلیمتری، در ۵ روز و توسط ۸۷ سرمایهگذار جمعآوری شده است و این شرکت دانشبنیان در نظر دارد اصل سرمایه را به همراه ۴۰% سود و پس از ۱۰ ماه به سرمایهگذاران برگرداند.
سرمایه ۱ میلیارد و ۴۸۷ میلیون و ۲۰۰ هزارتومانی این طرح توسط ۸۱ سرمایهگذار حقیقی و ۶ سرمایهگذار حقوقی جمعآوری شد و میانگین سرمایهگذاری در این طرح، تقریبا ۱۷ میلیون تومان است.
برنده قسمت دوازدهم؛ طرح تولید داروی ضدجرب طیور:
.سرمایه مورد نیاز این شرکت برای تولید این محصولات، توسط مشارکت ۱۳۱ سرمایهگذار جمعآوری شده است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با ۵۰% سود و پس از ۶ ماه به مشارکتکنندگان پرداخت نماید
پویش تامین مالی جمعی این طرح، در روز ۲۸ دیماه، پس از پخش مسابقه کارویا آغاز شد و ۱۵ دقیقه بعد ، با مشارکت ۱۱۷ سرمایهگذار حقیقی و ۱۴ سرمایهگذار حقوقی با موفقیت تکمیل شد
در این پروژه تامین مالی جمعی، میانگین مبلغ سرمایهگذاری، تقریبا تقریبا ۳۰ میلیون و ۵۰۰هزار تومان است
سرمایهگذاری در طرحهای تامین مالی جمعی بر سکوی کارن کراد
لازمه مشارکت در تامین مالی جمعی این طرحها، داشتن کد سجام و احراز هویت در سکوی تامین مالی جمعی کارن کراد است.
باید توجه داشت حداقل مبلغ سرمایهگذاری در سرمایه گذاری جمعی این طرحها، ۵۰۰ هزار تومان و حداکثر مبلغ مجاز برای سرمایهگذاران حقیقی، ۵% کل سرمایه درخواستی است. سرمایهگذاران حقوقی، محدودیتی در میزان سرمایهگذاری نخواهند داشت.
جهت مشاهده فرصتهای سرمایهگذاری مشابه و مشارکت در تامین مالی جمعی سایر طرحهای دانش بنیان، پس از ثبتنام در سکوی کارن کراد، به طرحهای کارویا مراجعه نمایید.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟