- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد استان آپ ویژه سمنان برگزار شد
آخرین مقالات
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
رویداد استان آپ ویژه سمنان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی کارن کراد، سومین دوره از سلسله رویداد «استان آپ؛ ۳۱قدم تا شکوفایی» روز ۸ دی در استان سمنان برگزار شد.
این رویداد استانی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی و به کارگزاری کارن کراد، طراحی و برگزار شده است. استان آپ، ترکیب رویداد پیوند و رویداد دوشنبههای استارتاپی است که پیش از این تنها به استان تهران اختصاص داشت. استانآپ سمنان با همراهی پارک علم و فناوری استان سمنان و صندوق پژوهش و فناوری این استان برگزار گردید.
استان آپ سمنان با هدف شناسایی و معرفی استارتاپها و طرحهای سرمایهپذیر استانی، تسهیل روند جذب سرمایه و بههمرسانی صاحبان ایده و شتابدهندهها و همچنین توانمندسازی برگزار شد.
نحوه برگزاری این رویداد به صورت حضوری در پارک علم و فناوری استان و همچنین به صورت آنلاین از طریق پلتفرم اسکای روم بود.
به گزارش روابط عمومی کارن کراد در ابتدای این رویداد، دکتر محسن نظری، رییس پارک علم و فناوری استان سمنان ضمن خوشامدگویی به شرکتکنندگان و تشکر از صندوق نوآوری و شکوفایی و سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن، گفت: ۳ ماه است که استان سمنان، درگیر برگزاری این رویداد بزرگ است تا ایدههای خود را مطرح کرده و به سرمایهگذاران بزرگ سراسر کشور، متصل شود.
دکتر نظری، درباره روند برگزاری این رویداد ادامه داد: بالغ بر ۱۲۰۰ طرح فناور و ایده از شرکتها و اعضای هیات علمی برای استانآپ سمنان پایش شدند و حدود ۳۰ تیم برای منتورینگ حضوری و مشاوره و در نهایت ۱۶ استارتآپ برای ارایه نهایی به سرمایهگذاران و شتابدهندهها انتخاب شدند. استان سمنان نیازمند طرحهای فناورانه در حوزههای آب، انرژی، مواد معدنی است و اتفاقا در این رویداد، ایدههای این حوزه نیز حضور دارند.
رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان در مورد این پارک توضیحاتی ارائه کرد و افزود: این پارک از قدیمیترین پارکها و توسعهیافتهترین آنهاست. در سال آینده برنامهریزی عملیاتی برای جذب سرمایهگذاران و شتابدهندهها به خصوص در حوزه اقتصاد دیجیتال خواهیم داشت.
وی در مورد برگزاری رویداد «استانآپ» سمنان نیز اظهار کرد: مخاطبین این رویداد با کمک صندوق نوآوری جذب شدند و این اطمینان را داریم که این رویداد خاتمه پیدا نمیکند؛ چرا که بستر بههمرسانی عرضه و تقاضا در چنین رویدادهایی فراهم میشود.
در ادامه رئیس پارک علم و فناوری استان سمنان نیز به استقرار دو شتابدهنده واقعیت مجازی و فن ژرف هیدروتک در این پارک طی برگزاری رویداد استانآپ این استان خبر داد و خاطرنشان کرد: ما در پارک علم و فناوری استان، دفتر توسعه سرمایهگذاری و صادراتی سرمایهگذاران بخش خصوصی را مستقر کردهایم. در حال حاضر نیز سه مرکز نوآوری حوزه آب، معدن و اقتصاد دیجیتال در پارک علم و فناوری استان سمنان مستقر هستند.
در ادامه، دکتر امید رضاییفر، مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم نیز به سخنرانی پرداخت و گفت: تعیین شاخصهای اصلی و تبیین جایگاه اکوسیستم نوآوری و فناوری در مجموعه وزارت علوم صورت میگیرد و البته مراکز رشد در دانشگاهها و اتاقهای فکر به عنوان بازوهای اجرایی در توسعه اکوسیستم نوآوری به ما کمک میکند.
دکتر امید رضاییفر، در ادامه گفت: تعیین شاخصهای اصلی و تبیین جایگاه اکوسیستم نوآوری و فناوری در مجموعه وزارت علوم صورت میگیرد و البته مراکز رشد در دانشگاهها و اتاقهای فکر به عنوان بازوهای اجرایی در توسعه اکوسیستم نوآوری به ما کمک میکند.
وی افزود: انتظار ما از برگزاری رویدادهای فناورانه، گسترش فرهنگ نوآوری است چرا که توسعه این اکوسیستم نیازمند گفتمان و تبادل نظر هرچه بیشتر است.
مدیرکل پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم با بیان اینکه کشور ما در مقوله اکوسیستم نوآوری و فناوری حدود ۲۰ سال از تجربیات دنیا فاصله دارد، تاکید کرد: این اکوسیستم باید با استفاده از مدل اقتصادی شکل بگیرد.
رضاییفر با بیان اینکه از نظر دانشبنیانی به اعتماد به نفس علمی رسیدهایم، گفت: شرکتهای دانشبنیان فعالیتهای بسیاری در حوزههای مختلف در کشور انجام دادهاند و ما با همفکری افراد در مورد راهبردهای جدی در این حوزه کمک خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: ما در سطح اجتماع، فضای دانش بنیانی و حضور سرمایهگذاران را با شفافیت دنبال میکنیم و سهم GDP را در سطح دانش بنیانی افزایش خواهیم داد.
در ادامه رویداد استانآپ، دکتر ملکیفر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری گفت: برقراری تعادل بازار، تقویت بخش خصوصی و لحاظ جذابیت این بخش، بزرگتر نکردن دولت و فراهم آوردن منابع مالی مورد نیاز زیستبوم از جمله ملاحظات مهم صندوق نوآوری در مداخله در زیستبوم فناوری است.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور مشغول به فعالیت هستند که از حمایتهای صندوق نوآوری از جمله تسهیلات، ضمانت نامه، سرمایهگذاری و توانمندسازی برخوردارند.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ادامه داد: صندوق نوآوری از شتابدهندههای دانش بنیان تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه سرمایه بذری، تا سقف ۳ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه ودیعه رهن، تا سقف ۳ میلیارد تومان تسهیلات قرضالحسنه در گردش، تا سقف ۶۰۰ میلیون تومان حمایت بلاعوض توانمندسازی و همسرمایهگذاری با شتابدهندهها برای تامین سرمایه بذری حمایت میکند.
ملکیفر با بیان اینکه در حال حاضر ۱۷ صندوق جسورانه بورسی و خصوصی، پذیرهنویسی شده و یا در حال پذیرهنویسی هستند، گفت: صندوق نوآوری در ۱۰ صندوق جسورانه بورسی و خصوصی به میزان ۳۲۰ میلیارد تومان، سرمایهگذاری کرده است.
وی افزود: تا پایان امسال ۲۸۰۰ میلیارد تومان در اختیار صندوقهای جسورانه بورسی و خصوصی قرار میگیرد و البته سرمایه اولیه این صندوقها ۱۸۱۰ میلیارد تومان بوده است.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی در ادامه تعداد صندوقهای پژوهش و فناوری در کشور را ۶۵ صندوق اعلام کرد که تاکنون ۸۵۱ میلیارد تومان نیز به این صندوقها تخصیص یافته است.
ملکیفر در ادامه به روند برگزاری رویداد استانآپ سمنان اشاره کرد و گفت: فراخوان این رویداد، هفته سوم مهر ماه ۱۴۰۰ منتشر و به دنبال آن هفت جلسه با فعالان زیستبوم استان برای معرفی رویداد استانآپ به همراه تعامل با ۴۴۵ کسب و کار نوپا و استارتآپ در سطح استان سمنان برگزار شد.
وی افزود: ۱۳۰ کسب و کار نوپا و استارتآپ نیز از سطح استان سمنان برای رویداد استانآپ مشارکت داشتند که ۳ جلسه ۹ ساعته آموزشی و توانمندسازی و ۲۱۴ ساعت جلسه منتورینگ و مشاوره آنلاین نیز با حضور ۲۱ منتور برگزار شد.
معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: بالغ بر ۱۲۰۰ طرح فناور و ایده برای استانآپ سمنان پایش شدند و حدود ۳۰ تیم برای منتورینگ حضوری و مشاوره و در نهایت ۱۶ استارتآپ برای ارایه نهایی به سرمایهگذاران و شتابدهندهها انتخاب شدند.
خانم مهندس فاطمه منصوری، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان در ادامه رویداد استان آپ به سخنرانی پرداخت و گفت: حمایت از استارت آپها، شرکتهای نوآور و دانش بنیان موجب ارتقای سرمایه ملی است. موسسات آموزشی، پژوهشگاهها و پارکهای فناوری برای رسیدن به توسعه پایدار باید به عنوان شریک راهبردی برای کشور مدنظر قرار گیرند تا از بسیاری از بحرانها خارج شویم.
وی اکوسیستم نوآوری و فناوری را عامل تحکیم و توسعه کشور در راستای توسعه ملی اعلام کرد و ادامه داد: اتاق حل مسئله و کلینیک حل مسائل باید در استان سمنان شکل بگیرد تا بستری برای گفتمان نیاز بازار فراهم شود. در حال حاضر ما در سه شهرستان استان سمنان از کارخانه نوآوری برخورداریم که این مورد برای توسعه بازار کمک کننده است.
در ادامه این رویداد، ۹ تیم در بخش دوشنبه استارتاپی و ۷ تیم در بخش پیوند، به ارائه طرحها و ایدههای خود پرداختند.
در اینجا میتوانید گزارش تیمهای ارائهدهنده در دوشنبه استارتاپی استان آپ سمنان و همچنین جزئیات ارائه صاحبان ایده در بخش پیوند رویداد استان آپ سمنان را مطالعه کنید.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟