- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- رویداد سرمایه گذاری استارتاپهای منتخب منطقه ۴ کشور در بجنورد | Investment Summit
آخرین مقالات
- کارنکراد، پیشگام تأمین مالی جمعی ایران؛ دریافت دو نشان برتر ملی
- اطلاعیه در خصوص عبارات «بدون تضمین سود» و «بدون تضمین اصل سرمایه» در فراخوان طرحهای تامین مالی جمعی
- از حمایت تا افتخار؛ تیمهای توانمندشده توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن جوایز جشنواره فجر را کسب کردند
- رویداد «دوشنبههای استارتاپی + سکوی پرش غزال» برگزار شد؛ گامی مهم در حمایت از بازیسازان ایرانی
- راهکارهای عملی تامین مالی جمعی در نشست روسای پارکهای علم و فناوری
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
رویداد سرمایه گذاری استارتاپهای منتخب منطقه ۴ کشور در بجنورد | Investment Summit
به گزارش روابط عمومی کارنکراد، یکشنبه 21 مهرماه 1398 رویداد سرمایه گذاری استارتاپهای منتخب منطقه ۴ کشور در بجنورد (Investment Summit) با حضور مدیران سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارنکراد، مشاوران، سرمایهگذاران و داوران خبره حوزه استارتاپی همراه با این سامانه، با همکاری کارگزاری توسعه توانمندی های نوآوری و کارآفرینی منطقه (۴)، پارک علم و فناوری استان خراسـان شمـالی و مدیران سازمان ارتباطات و فناوری اطلاعات، همراه با برنامه ارائه استارتاپهای آماده جذب سرمایه در حضور سرمایهگذاران و پنل تخصصی سرمایهگذاری در سالن سینما عمیق برگزار گردید.
این رویداد در دو قسمت Mentors Day و رویداد اصلی در روز یکشنبه 21ام مهرماه 98 برگزار گردید. رویداد اصلی شامل قسمت پنل و ارائه استارتاپها در حضور داوران و سرمایهگذاران میباشد.
در صبح روز یکشنبه در جلسات Mentors Day طرحهای کسب و کار و طرح های مالی استارتاپها توسط تیم ارزیابی کارن کراد به همراه مربیان و مشاوران همراه این سامانه، دقیقا بررسی شد. هدف از برگزاری این جلسات مشاوره و هدایت استارتاپها به سمت مسیر پیشرفت و آگاهسازی از مشکلات و موانع احتمالی و روشنسازی روند جذب سرمایه بود. در این رویداد که با حضور خبرگان اکوسیستم استارتاپی برگزار گردید، استارتاپهای حاضر از مشاورههای گروهی از منتورها استفاده نمودند. این مشاورهها در حوزه مالی، حقوقی، فنی و کسب و کار بوده است.
زمان این جلسات برای هر استارتاپ 2۰ دقیقه بود که در ابتدا استارتاپها در مدت ۷ دقیقه به معرفی کسب و کار خود میپرداختند و سپس تیم ارزیابی کارنکراد و مربیان و مشاوران به همفکری و راهنمایی آنها میپرداختند و آنها را برای تسهیل فرایند جذب سرمایه هدایت میکردند. این رویداد به منظور تعالی، آموزش و توانمندسازی استارتاپ ها و همچنین استفاده از ظرفیت مشاورهای موجود در خارج از منطقه، برگزار گردید.
در عصر همان روز، رویداد اصلی با سخنرانی ریاست محترم پارک خراسان شمالی، جناب آقای گرمهای به عنوان میزبان آغاز گردید.
در ادامه جناب آقای مهندس رجب زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان شمالی با اشاره به اینکه تکیه بر اقتصاد نفتی از معضلات حال حاضر کشور است و توجه ویژه نهادهای علمی به اقتصاد دانش بنیان یکی از بهترین راه حل های دنیا برای استفاده از ظرفیت ایده های نوآورانه در راه اندازی کسب و کارها می باشد، ایشان همچنین فرمودند؛ اکوسیستم نوآوری در منطقه خراسان شمالی با وجود پارک علم و فناوری و ایجاد زیرساخت های حمایتی لازم، در حال رشد و توسعه است و با برگزاری رویدادهای مختلف در این حوزه به دنبال ایجاد چرخه درست رصد ایده های نوآورانه در راه اندازی کسب و کارها، تبادل تجربه و دریافت خدمات از منابع مختلف تامین مالی هستیم.
در قسمت بعدی برنامه، ارائههای استارتاپها در حضور داوران و سرمایهگذاران اکوسیستم کارآفرینی منطقه 4 کشور برگزار گردید. در این برنامه استارتاپهای ویزیت مشهد، تمرینو، دادپرداز، یادینو، رد پنل، جیجو و دستاوا ضمن معرفی ایده کسب و کار با بیان مراحل توسعه، مزیت های رقابتی، بازه بازگشت سرمایه و سود فروش محصول و خدمات، میزان نیازمندی مالی برای جذب سرمایه گذار را در حضور داوران و علاقمندان سرمایه گذاری مطرح نمودند و در پایان به ترتیب سه استارتاپ "دادپرداز" با ایده یک بازارگاه اینترنتی دو طرفه برای ایجاد ارتباط بین وکلا و حقوقدانان متخصص و مراجعان، "ردپنل" در زمینه بازار دکوراسیون داخلی و "ویزیت مشهد" سامانه جامع گردشگری مشهدرتبه های اول تا سوم را از نگاه داوران به دست آوردند. در انتها جایزه نقدی توسط کارن کراد در حضور جناب آقای گرمهای ریاست پارک علم و فناوری خراسان شمالی، جناب آقای مهندس مرتضوی نماینده محترم سازمان فناوری اطلاعات ایران به نفر اول اهداء گردید.
در انتها برنامه پس از استراحتی کوتاه، پنل تخصصی سرمایهگذاری خطرپذیر با حضور جناب آقای صادقی به عنوان دبیر پنل و مدیر سرمایهگذاری کارن کراد در حوزه بررسی ابعاد اکوسیستم کارآفرینی و همچنین تبادل نظر در خصوص زمینههای رشد و بررسی برگزار گردید. در این پنل نمایندگانی از مجموعههای مختلف اکوسیستم حضور داشتند تا بتوانند جهت انتقال تجربه به حاضرین، ابعاد مختلف اکوسیستم را توضیح دهند.
پنل با صحبتهای کوتاه جناب آقای صادقی آغاز شد. ایشان ضمن سلام و خوشآمد گویی به حاضرین محترم در رویداد فرمودند: ما سعی کردیم اعضای دعوت شده به پنل از اکوسیستمهای مختلف باشند؛ یک نماینده از vcها، یک نماینده از صندوقهای پژوهش فناوری، یک نماینده از دولت، یک نماینده از پارکها و یک نماینده از گروه نیک اندیشان. سپس از عزیزان دعوت به عمل آوردند که در صحنه حضور داشته باشند.
جناب آقای گرمهای، ریاست محترم پارک خراسان شمالی
جناب آقای میرکریمی، مدیرکل جذب و سرمایهگذاری استانداری خراسان شمالی
جناب آقای عزیزی، مدیر توسعه کسب و کار صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری
جناب آقای اکرم، مدیرعامل گروه نیک اندیشان ویسا
و جناب آقای عظیمی به عنوان مدیر ارزیابی استارتاپی مجموعه رایان ونچرز
در این نشست، جناب میرکریمی که بعنوان نمایندهی دستگاههای دولتی در بخش سرمایهگذاری حضور داشتند، فرمودند: استانداری تا به امروز کمی در قسمت معرفی اکوسیستم کارآفرینی به سرمایهگذارها برنامه ریزیهای دقیقی نداشته است، امیدوار است که به همکاری پارک بتوانند سرمایهگذارهای بیشتری را درگیر سرمایهگذاری کنند. سپس ایشان به سخنان خود اضافه نمودند: استارتاپها باید با توجه به نیازهای صنایع و سرمایهگذارها؛ شکل بگیرند و برای رفع این نیازها بتوانند استارتاپی را تشکیل دهند و براساس آن بتوانند جذب سرمایه انجام دهند.
پس از ایشان، جناب آقای عزیزی بعنوان مدیر توسعه کسب و کار به این نکته اشاره کردند که؛ صندوق توسعه صادرات و تبادل فناوری در زمینه سرمایهگذاری یک رویکردی دارد که آن هم صادراتی بودن استارتاپ، شرکت دانشبنیان، فناور، خلاق و یا اکوسیستم دانش بنیان است. ایشان فرمودند که لزومی ندارد که نگاه دوستان ما بازار داخل باشد، چه بسا استارتاپهایی میتوانند شکل بگیرند که رویکردشان تامین نیازهای خارج از کشور باشد.نگاهی که کمتر در کشور دیده میشود و در آخر تاکید کردند که نیازی نیست استارتاپ با توجه به نیاز داخل شکل بگیرد؛ چرا که علاوه بر اینکه درآمدهای ارزی به واسطه اختلاف قیمت میتواند استارتاپها را زودتر سرپا کند، ارزش استارتاپ نیز زودتر رشد میکند.
سپس جناب آقای گرمهای، ریاست محترم پارک خراسان شمالی فرمودند: حمایت در فضای استارتاپی یک مجموعه کاملی از فعالیتهاست. ما در دو مورد نقطه ضعف داریم؛ 1) ما در ارائه فضای کارگاهی در پارک خراسان شمالی کاستی داریم. که این موضوع در حداقل 2 تا 3 ماه آینده حل میشود.کارگاه و فضایی که داریم به بهرهبرداری میرسد. و نکته 2) چالشهایی در زمینهی پارک علم و فناوری داریم، به این گونه است که تا به حال فقط 3 یا 4 پارک علم و فناوری به جایی رسیدند که که وقتی شرکتی رشد میکند بتواند از پارک، زمین گرفته و ساخت و ساز کند که پارک علم و فناوری خراسان شمالی جز 4 یا 5 شرکتی است که این واگذاری را انجام میدهد و در آخر از نمونههای حمایت نام بردند؛ تصحیلات، بلاعوض، اقتصادی و مشاورهای، که تصحیلات از آخرین گامهاست و اولین و مهمترین حمایتها، حمایت مشاورهای است و اشاره کردند که حمایت وظیفهی ماست و در صورت کاستی باید معذرت خواهی کنیم.
در ادامه جناب آقای عظیمی در رابطه با فرایند جذب سرمایه در رایان ونچرز سخن گفتند که جلسات از طریق لینکهای ارتباطی و سایت اتفاق میافتد. این فرایند خوشحال کننده است که با پارک علم و فناوری من جمله بجنورد توافقی حاصل شد که استارتاپهای خود را به ما معرفی کنند که مرحله seed stage و early stage را رد کنند. یکی دیگر از فعالیتهای رایان ونچرز این است که اعضای فعال خود را به رویدادهای مختلف فرستاده تا استارتاپهای خوب را شناسایی کنند تا در مرحله اول در رایان برای خدمات منتورینگ مستقر شده و در مرحله دوم سرمایهگذاری روی آنها انجام شود.
دبیر پنل جناب آقای صادقی افزودند: یک گروه نیک اندیشان در سمنان ایجاد شده است که سرمایهگذاران سمنانی را شناسایی میکنند و پس از آن جناب آقای اکرم، مدیرعامل گروه نیک اندیشان ویسا، فرمودند: با توجه به نوع و ماهیت سرمایهگذارهای فرشته حضورشان در اکوسیستم میتواند موثر باشد از این جهت که سرمایهگذارهای فرشته صرفا سرمایهگذار نیستند. در حقیقت خیرین کارآفرینی هستند؛ پولی که در اختیار استارتاپ قرار میدهند، اسمارت مانی میباشد.سرمایهگذاران فرشته معمولا افراد با تجربه کارآفرینی هستند که توان سرمایهگذاری هم دارند و با دید خیرخواهانه بیشتر نسبت به دید بیزینس و کاسبی پیش میروند. از آنجایی که انتخاب سرمایهگذارهای حقیقی به صورت سلیقهای میباشد، به نسبت سرمایهگذارهای حقوقی دچار محدودیتهای خاصی در انتخاب نمیشوند.
این رویداد به عنوان شروع فعالیت های شرکت کارنکراد در منطقه 4 میباشد و امید است جهت تعالی و موفقیت زیست بوم کارآفرینی و استارتاپی این رویداد ها به صورت مستمر ادامه پیدا کند.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟