- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- برگزاری ۳۷۴ جلسه خصوصی سرمایه گذاری برای استارتاپ ها طی ۲ روز در کافه سرمایه کارن کراد
آخرین مقالات
- کارنکراد، پیشگام تأمین مالی جمعی ایران؛ دریافت دو نشان برتر ملی
- اطلاعیه در خصوص عبارات «بدون تضمین سود» و «بدون تضمین اصل سرمایه» در فراخوان طرحهای تامین مالی جمعی
- از حمایت تا افتخار؛ تیمهای توانمندشده توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن جوایز جشنواره فجر را کسب کردند
- رویداد «دوشنبههای استارتاپی + سکوی پرش غزال» برگزار شد؛ گامی مهم در حمایت از بازیسازان ایرانی
- راهکارهای عملی تامین مالی جمعی در نشست روسای پارکهای علم و فناوری
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
برگزاری ۳۷۴ جلسه خصوصی سرمایه گذاری برای استارتاپ ها طی ۲ روز در کافه سرمایه کارن کراد
رویداد کافه سرمایه کارن کراد گردهمایی تخصصی شرکتها، سرمایهگذاران حقیقی و حقوقی و گروهی از استارتاپهای برتر است که به جهت تسهیل امر جذب سرمایه و ایجاد زمینه رشد برای استارتاپهای برتری که نیاز به جذب سرمایه دارند تدارک دیده شده است.
نحوه برگزاری این رویداد بدین صورت است که بعد از شناسایی و ارزیابی و معرفی استارتاپ ها در همه حوزه ها به سرمایه گذاران خبره و همچنین گرفتن لیست علاقه مندی ها از آنها، زمان جلسات خصوصی بین استارتاپ ها و سرمایه گذاران قبل از روز رویداد توسط تیم کارن کراد برنامه ریزی و تنظیم میشود.
در روز رویداد نماینده هر شرکت یا سرمایهگذاران حقوقی و حقیقی در میز اختصاصی خود مستقر میشوند و تمامی استارتاپها در مدت زمانی مشخص به صورت خصوصی خود را به آنها معرفی میکنند. در نهایت نماینده هر شرکت یا سرمایهگذار میتواند، به استارتاپ مورد علاقه خود پیشنهاد همکاری ارائه دهد و نظرات و پیشنهادات خود را در مورد هر استارتاپ به صورت جداگانه اعلام نماید.
پنجمين رويداد كافه سرمايه كارن كراد در تاریخ ۳۰ و ۳۱ شهریور ماه برای اولین بار به صورت کاملا مستقل و با هدف تسهيل فرآيند جذب سرمايه با حمايت صندوق نوآورى و شكوفايى و معاونت علمى و فناورى رياست جمهورى برگزار شد.
۲۶ استارتاپ حاضر در رويداد كافه سرمايه بعد از ارزيابى كارشناسان كارن و بدون محدوديت حوزه، از بين ١١٨ استارتاپ ثبت نام كرده و متقاضى جذب سرمايه، داراى صلاحيت كافى شناخته شدند و فرايندهاي جذب سرمايه ى آنها با برگزاری جلسات خصوصی (B2B) با سرمایه گذاران خبره از روز اول اين رویداد به تاریخ ۳۰ شهریور ماه ۹۸ شروع و تا روز بعد رویداد ادامه پیدا کرد و در انتها مراسم اختتامیه با حضور مهمانان ویژه از جمله رياست محترم صندوق نوآورى و شكوفايى و مديران متولى امور استارتاپى و سرمايه گذارى برگزار شد.
ابتدای مراسم اختتامیه با ارائه گزارشى از رويداد و خوش آمد گويى توسط مدير عامل سامانه تامین مالی و سرمایه گذاری كارن كراد جناب آقاى على عميدى شروع شد. به گفته ی آقای عمیدی آوردگاه سرمایه در الکامپ شروعی بر رویداد کافه سرمایه بود و فرایند ارزیابی استارتآپها در نمایشگاه الکامپ و بعد از نمایشگاه انجام شد که در طول این مدت ۱۴۸ جلسه و ۱۲۰ ساعت مشاوره برای استارتاپها توسط تیم ارزیابی شکل گرفت. در ادامه گفته های آقاى عميدى در مجموع این دو روز از بین 358 جلسه ثبت شده در کافه سرمایه، ۳۴۷ جلسه خصوصی (B2B) بین ۲۶ استارتاپ و ۱۲۶ سرمایه گذار حقیقی و حقوقی از بین ۸۲۹ سرمایهگذار عضو در کارنکراد برگزار شد.
همچنین در این مراسم، جناب آقای ملکی فر، معاون توسعه اکوسیستم صندوق نوآوری و شکوفایی نیز به سخنرانی پرداخت. او از اهداف و حمایت های صندوق از استارتاپ ها در مراحل رشد و جذب سرمایه سخن گفت. وی در ادامه افزود: در مرحله رشد اولیه استارتاپ ها که معمولا در شتاب دهنده ها قرار دارند، صندوق به شتاب دهنده های دانش بنیان کمک مالی میکند. در مرحله بعد، تعدادی صندوق پژوهش و فناوری از طرف صندوق نوآوری و شکوفایی تعیین شده اند که استارتاپ ها میتوانند از طریق یکی از این صندوق ها اقدام به جذب سرمایه نمایند. در آخرین مرحله رشد استارتاپ ها نیز تعدادی صندوق جسورانه بورسی تاسیس شده است که استارتاپ ها در میتوانند از آنها تامین سرمایه انجام دهند.
در بخش دیگری از مراسم اختتامیه کافه سرمایه، جناب آقای دکتر دلیری، دستیار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در تامین سرمایه، در سخنرانی خود از سامانه تامین مالی کارن کراد به عنوان فرزند معاونت علمی و فناوری یاد کرد و افزود در این رویداد دو روزه کنار هم بودیم تا بتوانیم سرمایه گذاری در حوزه دانش بنیان داشته باشیم. وی با بیان این که شاخص جایگاه ما در حوزه سرمایه گذاری سال به سال در حال تغییر است و به شاخص به ۶۵ رسیده، افزود: این شاخص برای ما قانع کننده نیست و ما در جایگاه علمی دارای رتبه ۱۶ در دنیا هستیم که به همین دلیل باید در شاخص نوآوری ارتقا داشته باشیم.
در ادامه برنامه جناب آقای افشین کلاهی، عضو هیت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران به کسانی که در حوزه استارتآپی و دانش بنیان شروع به فعالیت کردند، توصیه کرد که عضو اتاق بازرگانی شوند، بخصوص برای استارتاپها که در ابتدای راه هستند و استارتاپ ها از این راه میتوانند با فعالین بزرگ اقتصادی شبکه سازی کنند و در ادامه برای کسب و کار خود سرمایه گذار پیدا کنند.
در قسمت پایانی این مراسم محمدباقر اثنی عشری، رئیس سازمان نظام صنفی رایانهای کشور به بررسی آمار و دستاورد های نمایشگاه الکامپ ۲۵ پرداخت و گفت: اولین الکامپ در سال 69 در فضای 1000 متری برگزار شد و در حال حاضر این فضا به 23500 متر مربع با 100,000 بازدید کننده رسیده است. او همچنین اعلام کرد: الکامپ 2020 با شعار #آینده_بهتر #الکامپ_هوشمند؛ #آخرین_الکامپ_قرن در تیر ماه سال 99 برگزار میگردد.
کارن کراد با اميد به توفيق روز افزون اكوسيستم استارتاپى و موفقيت استارتاپ ها در مذاكرات سرمايه گذارى و دیگر مراحل رشد، امیدوار است شاهد تحول های ارزشمندی در این اکوسیستم باشیم.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟