- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- گزارش کارگاه «آشنایی با انواع ثبت شرکت، زمان مناسب و الزامات آن»
آخرین مقالات
- کارنکراد، پیشگام تأمین مالی جمعی ایران؛ دریافت دو نشان برتر ملی
- اطلاعیه در خصوص عبارات «بدون تضمین سود» و «بدون تضمین اصل سرمایه» در فراخوان طرحهای تامین مالی جمعی
- از حمایت تا افتخار؛ تیمهای توانمندشده توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن جوایز جشنواره فجر را کسب کردند
- رویداد «دوشنبههای استارتاپی + سکوی پرش غزال» برگزار شد؛ گامی مهم در حمایت از بازیسازان ایرانی
- راهکارهای عملی تامین مالی جمعی در نشست روسای پارکهای علم و فناوری
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
گزارش کارگاه «آشنایی با انواع ثبت شرکت، زمان مناسب و الزامات آن»
در روز چهارشنبه مورخ 27 شهریور 98، کارگاه «آشنایی با انواع ثبت شرکت، زمان مناسب و الزامات آن» با سخنرانی اصغر راعی زاده در مرکز آب، انرژی و محیط زیست شریف برگزار شد. این کارگاه در خصوص اهمیت آشنایی با مسائل حقوقی، ثبت شرکتها و ثبت برند و علائم تجاری برگزار شد. اگر بخواهیم نگاهی جامع به موضوع مطرح شده داشته باشیم میتوانیم به متن ذیل اشاره کنیم:
یکی از بارزترین و پرکاربردترین شرکتهای فعال در ایران می توان از شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود نام بردکه در ابتدا در مورد شرکت های سهامی خاص و مسئولیت محدود بحث و گفت وگو خواهیم کرد. پس از توضیح در مورد کارایی و روند فعالت شرکت های فوق الذکر، در مورد تفاوت روند امور ثبتی و امور قانونی شرکت ها توضیح داده خواهد شد. یکی از مواردی که در ابتدای شروع فعالیت و ثبت شرکت باید مورد توجه قراربگیرد و برای ورود به بازار های اقتصادی و برندینگ بسیار امری مهم و ضروری می باشد ، انتخاب نام برای شرکت است که درمورد فرایند آن توضیح داده خواهد شد.
سرفصل های بحث شده در این کارگاه به قرار زیر می باشد:
1- معرفی انواع شرکت و تفاوات و اختلافات آنها در فعالیت های اقتصادی
2- نام شرکت،موضوعات حق امضاو سمت اعضا
3- میزان سهم الشرکه و میزان مسئولیت شرکا سا سهامدارن
4- اشتباهات رایج و پاسخ به سوالات متداول
در ابتدای کارگاه مدرس بحث را با این سوالات شروع کرد که، ثبت شرکت به چه دلیل ضرورت دارد و استارت آپها از چه زمانی باید برای ثبت شرکت اقدام کنند آیا نیاز است در مراحل اولیه اقدام به ثبت شرکت کنند؟ در ادامه مدرس به این مسئله پرداخت که شرکتها به چند دسته تقسیم می شوند و هر کدام از این شرکتها به درد چه کسب و کارهایی می خورند و برای هر کدام از آنها باید چه اقداماتی بکنیم برای مثال برای ثبت شرکت تضامانی چند نفر لازم است، اگر شرکت ورشکسته شود تکلیف بدهی ها چه می شود، آیا اموال شرکت ثبت می شود یا اموال هیئت مدیره هم درگیر می شود و...... در انتهای کارگاه به بررسی سوالات متداول در خصوص ثبت شرکت ها پرداخته شد.
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟