- صفحه اصلی
- اخبار و مقالات
- گزارش کارگاه «هم تیمی مناسب تا چه حد ميتواند در موفقيت یک استارت آپ تاثير گذار باشد؟»
آخرین مقالات
- کارنکراد، پیشگام تأمین مالی جمعی ایران؛ دریافت دو نشان برتر ملی
- اطلاعیه در خصوص عبارات «بدون تضمین سود» و «بدون تضمین اصل سرمایه» در فراخوان طرحهای تامین مالی جمعی
- از حمایت تا افتخار؛ تیمهای توانمندشده توسط سامانه تامین مالی و سرمایهگذاری کارن جوایز جشنواره فجر را کسب کردند
- رویداد «دوشنبههای استارتاپی + سکوی پرش غزال» برگزار شد؛ گامی مهم در حمایت از بازیسازان ایرانی
- راهکارهای عملی تامین مالی جمعی در نشست روسای پارکهای علم و فناوری
آخرین طرحهای سرمایه گذاری
گزارش کارگاه «هم تیمی مناسب تا چه حد ميتواند در موفقيت یک استارت آپ تاثير گذار باشد؟»
در روز چهارشنبه مورخ 13 شهریور 98، کارگاه «هم تیمی مناسب تا چه حد ميتواند در موفقيت یک استارت آپ تاثير گذار باشد؟» با سخنرانی محمد زاغری در خانه نوآوری برگزار شد. در این کارگاه در خصوص اهمیت منابع انسانیو تاثیرگذاری آنها بر روی استارت آپها صحبت شد. اگر بخواهیم نگاهی جامع به موضوع مطرح شده داشته باشیم میتوانیم به متن ذیل اشاره کنیم:
هسته شکل گیری استارت آپ چیست؟ ایجاد این هسته چگونه و از کجا نشات می گیرد؟
هستهی شکل گیری هر استارتآپی معمولا یکی دو نفر هستن که یه ایده رو باور میکنن، با هم مطرحش میکنن، میپزنش و با دست خالی اما یقین و جسارت وارد راهی میشن که انتهاش مشخص نیست ولی عشق و باور به کارشون اونا رو به مقصد میرسونه.
استارت آپ چگونه متولد می شود؟
این همهی ماجرا نیست؛ تولد استارتآپها شاید از یه جمع کوچیک دوستانه شروع بشه اما ادامهی حیاتش قطعا به تعداد بیشتری از نیروهای متخصص احتیاج داره که عاشق کارشون باشن و باورش داشته باشن. هر قدر یه استارتآپ بیشتر رشد میکنه و قد میکشه، نیازش به منابع انسانی حرفهای بیشتر میشه. حرفهای بودن توی کسب و کار نوپا فقط به معنی مهارت کاری نیست، مهمتر از اون احساس همبستگی و تعهد به کاره.تجربه استارتآپهای موفق نشون میده که همیشه منابع انسانی خوب میتونه فقدان منابع مالی رو جبران کنه اما برعکسش ممکن نیست،پس خیلی مهمه که از همون اول، خوب و سنجیده اعضای تیم رو انتخاب کنیم چون که صلح آخر خیلی خیلی بهتر از جنگ اوله.
در ابتدای کارگاه مدرس بحث را با این سوال شروع کرد که، فرق بین یک تیم و گروه کاری چیست؟ برای پاسخ گویی به این سوال مثال هایی از انواع گروه های کاری و تیم کاری زده شد و به مزایا و معایب هر کدام از این موارد پرداخته شد. در ادامه درخصوص انواع تیم کاری صحبت شد و اشاره شد گه چگونه یک تیم کاری مناسب شکل می گیرد و این که تیم کاری به درد چه نوع کسب و کاری می خورد، ویژگی های یک تیم کاری مناسب چیست و..... . در بخش بعدی به نقش هایی که باید در یک تیم استارت آپی باشد اشاره شد و مطرح شد که برای این که یک استارت آپ موفق شود و بتواند جذب سرمایع موفقی داشته باشد باید از نظر اعضا تیم قوی باشد و این قوی بودن بدین معنا نیست که تنها این آدم ها از لحاظ تحصیلی یا مهارتی قوی باشند بلکه باید از لحاظ شخصیتی و مهارتهای ذهنی آدم های متفاوتی باشند برای مثال ما در یک تیم نیاز داریم که یک فرد سرکرده نابغه باشد و دیگری سوپر استار اگر دو نفر سرکرده نابغه داشته باشیم یا دو نفر سوپر استار، قطعا با مشکلات زیادی برخورد می کنم و حتی ممکن است به خاطر این مسئله استارت آپ با شکست مواجه شود؛ پس باید به این نکات بسیار دقت کرد. در بخش سوم کارگاه این موضع مطرح شد که چگونه باید به ارزیابی کارمندان پرداخت و از آن مهمتر چگونه باید به ارزیابی یک شغل پرداخت این حرف بدین معنا است که آیا ما به این شغل نیاز داریم آیا نیاز به همچین شغلی در استارت آپ ما حس می شود آیا انقدر این مسئله مهم است که به خاطر آن بخواهیم فردی را استخدام کنیم و این فرد باید دارای چه ویژگی هایی باشد تا ما را مطمئن کند که بهترین گزینه برای این شغل می باشد. بخش چهارم: ابزارهای گزینشی برای انتخاب نیروی انسانی چیست؟ چه سوالاتی باید در مصاحبه پرسیده شود ؟ در خصوص این سوالات به صورت مفصل به بحث و بررسی پرداخته شد و مثال های مختلفی برای روشن شدن موضوع زده شد. در انتها کارگاه در خصوص سیستم حقوق و پاداش صحبت شد و به این مسئله پرداخته شد که آیا محیط کاری می تواند در افزایش توان و روحیه کارکنان جهت بهبود کارایی و اثر بخشی آنها تاثیر بگذارد اگر آری، چگونه باید این کار را انجام داد؟
نظرات
نظر ثبت شده، نظر تو چیه؟